Wednesday, June 20, 2012

Liebster Blog Award

 Yay!I've been awarded the Liebster Blog Award, thanks to Soma from Insomania of Books.Thank you Soma!



The Liebster Blog Award is given to upcoming bloggers who have less than 200 followers and Liebster is a German word which means sweetest, kindest, nicest, dearest, beloved, lovely, kind, pleasant, valued, cute, endearing and welcome.Awww....that's so adorable.

Here are the rules:
1. Each person must post 11 facts about themselves
2. Answer 11 questions the tagger has given you and give 11 questions for the people you've tagged.
3. Choose 11 people and link them in your post.
4. Tell them you've tagged them.
5. Remember, no tag backs.


11 facts about me:

1-I have a brother who is four years younger than me.

2-I'm quite short for my age.

3-I get tanned easily.All you have to do is put me under the sun for an hour and the next thing you know,I'll be as black as an African.

4-I LOVE watching cartoons.

5-I am currently fifteen years old.
6-I don't watch Supernatural.In fact,I think that I'm the only person of my age who doesn't.Not that I hate it or anything but I just haven't tried watching it.
7-My favourite band currently is Evanescence.I say currently because it changes every month.
8-I live in Dhaka,Bangladesh.
9-I mostly read YA and children's novels.
10-I have developed a new interest in baking.
11-I love sushi!

11 questions asked by tagger,Soma:
1)What is your favourite drink?
Ans:Coke or pepsi all the way!!!! :D
 
 2)If you were on a deserted island, what two things would you take with you?
Ans:Doritos and coke. :)
3)If you were able to invent something, what would you invent, and why?
Ans:Something which would stop load-shedding.It happens a lot in our country,especially during the summer.It's really annoying when the electricity goes out in like, almost every hour.

4) What is your next read? Are you excited about it?
Ans: Most probably one of the review copies I got from authors this month.I haven't had the time to read them yet.Am I excited about it?Not sure,but I guess we'll find out.

5) Which do you prefer: reading paperback and hardcover, or reading e-copies on Kindle and iPad?
Ans:Obviously paperback and hardcover but most of the times I do not have a choice since Bangladesh does not have any book store which sells up-to-date YA books.

6) Chocolate-flavored icecream or vanilla-flavored icecream?
Ans:Chocolate duh!

7)Do you believe in love at first sight? Do you want it to happen to you?
Ans:Sorry,I don't.I haven't even gone out with anyone yet.But yeah,it'd be nice if it happened to me. :)
8)Do you like historical novels? Why or why not?
Ans:Um,that depends.I haven't had much experience with them except of the ones they made us read at school.But yeah,I like them,if they're good. :)
9)What is your favorite book? and why?
Ans:I have lots of books which are my favourites.You can't expect me to pick among them,that's inhuman ! XD
10) What is your favorite place to read? 
Ans:Probably my bedroom or the verandah. 

11)If you want to go on a vacation, where would you go?
Ans:Switzerland,it's the only European country I haven't been to yet.
  
 11 people I have tagged to receive the Liebster Blog Award:
11.BookYAReview

My questions for the ones tagged:

1)How long have you been blogging?

2) Are you on goodreads?

3)Do you do weekly memes on your blog?

4)Which book are you currently reading?


5)How many books do you have on your wishlist?


6)What is your favourite subject?


7)Where do you live?


8)Did you ever visit my blog before I tagged you?


9)What kind of books do you usually read?


10)What is your all-time favourite author?


11)Do you currently have any ARC with you?If you do,which book is it?

2 comments:

Thank you so much for commenting!You are absolutely about to make my day! :)
I really appreciate feedback from my readers on every single one of my posts but please keep in mind that Daydreaming Bookworm is an award free zone. I used to accept blog award tags before but now I really don't have the time.Sorry!